luchtvracht

Luchtvracht: uw internationale transport volledig verzorgd

Uw luchtvracht op tijd op de bestemming, het is niet vanzelfsprekend. Of u betaalt de hoofdprijs. Niet bij Scan Logistics. Wij zorgen ervoor dat uw luchtvracht op tijd op de plek van bestemming is. En tegen een gunstige prijs.

Alles is mogelijk

Alles is mogelijk, geen uitdaging is ons te gek. Sterker nog: complexe trajecten zijn het mooist om uit te voeren. Dat neemt niet weg dat iedere luchtvracht -groot of klein- de persoonlijke aandacht krijgt die het verdient. Verwacht daarbij:

  • Persoonlijke updates over de status, naast standaard Track & Trace
  • Wereldwijd transport
  • 24/7 bereikbaarheid

Snel weten wat uw luchtvracht kost? Bespreek uw vragen of wensen met ons of vraag direct een offerte aan.

Onafhankelijk, betaalbaar en persoonlijk

De beste prijs voor uw luchtvracht, voor de beste vervoerscondities? Als onafhankelijke expediteur staan wij hiervoor in. Wij verzorgen alle zaken voor u, waaronder:

  • Verpakking
  • Douane
  • Vluchtopties

Tijdens het transport houden wij u op de hoogte van de status van uw zending. U heeft een persoonlijk aanspreekpunt bij wie u altijd terecht kunt, 24/7, 365.

Zekerheid en transparantie

Geen verrassingen, altijd weten waar u aan toe bent. En persoonlijke inzet van ons team. Daar mag u op rekenen. Wij geven vooraf een totaalprijs af, inclusief kosten voor bijvoorbeeld transport naar en van luchthaven, security en douane. En inclusief specificatie van alle kosten.

Antwoord op al uw vragen over uw luchtvracht

Uw transport nemen wij volledig uit handen. Door onze kennis, ervaring en netwerk bent u zeker van een feilloze afhandeling van uw luchtvracht. Wilt u meer weten of uw wensen bespreken? Wij geven antwoord op al uw vragen.