koeriersdiensten

Koeriersdiensten: flexibel en betrouwbaar

Bij het verzenden van uw pakket of poststuk wilt u kunnen vertrouwen op een nette en snelle bezorging. Ook als dat een groot pakket of een spoedbezorging betreft. Profiteer van ons netwerk en meer dan 30 jaar ervaring. Onze speerpunten hierbij zijn betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Alles voor uw zending geregeld

Als ervaren expediteur weten wij wat belangrijk is bij internationale verzendingen. Wij organiseren voor u het vervoer, maar weten ook wat er geregeld moet worden voor:

  • Verpakking
  • Douane
  • Transportverzekeringen
  • Fiscale regelingen, bijvoorbeeld bij schade of diefstal

U hoeft zich hier niet in te verdiepen. Met onze kennis en ervaring regelen wij alles voor u.

Pakket verzenden: overal en altijd

Onze koeriersdiensten vervoeren alles, van pakketten, poststukken tot express verzendingen met hoge eisen aan aflevertijd en inzichtelijkheid. Een urgente levering of  de allergrootste spoed? Wij regelen het snel. En vooral zorgvuldig.

  • Met de beste partijen wereldwijd
  • Met altijd actuele informatie over de locatie en aankomsttijd
  • Met 24/7 bereikbaarheid

Wilt u weten hoe wij uw pakket binnen welke tijd kunnen afleveren? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Geen onverwachte kosten

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over extra kosten achteraf. U weet van tevoren wat de totale kosten zijn. Wij specificeren de kosten voor de koerier, brandstof, verpakking, douane en eventuele andere bijzonderheden. Heeft u hier vragen over, dan heeft u 1 vast aanspreekpunt bij wie u altijd terecht kunt.

Naast koeriersdiensten verzorgen wij ook:

Heeft u specifieke vragen of wilt u een prijsopgaaf, neem dan direct contact met ons op.