fresh handling

Fresh Handling: transport van uw kostbare versproducten

Uw verse producten wilt u zo vers mogelijk op hun eindbestemming krijgen. Maar aan wie vertrouwt u dit belangrijke transport toe? Fresh handling is een van de speerpunten van Scan Logistics. Neem contact op om uw vraagstukken met ons te bespreken.

Direct contact en korte lijnen

Fresh handling gebeurt bij ons met de grootste zorg. Uw verse waar verdient die aandacht. Wij verzorgen dit zowel op nationaal als internationaal niveau. Daarbij kezen we voor één aanspreekpunt voor u: direct contact, korte lijnen. We houden u daarbij persoonlijk op de hoogte van de status van uw transport.

Vis, vlees, groenten en fruit: uw waar vers vervoerd

Verse waar snel en op de juiste temperatuur vervoeren, daar draait het om bij fresh handling. Of het nu gaat om vis, vlees, groenten of fruit, zorgvuldig vervoer is noodzakelijk om de houdbaarheid te garanderen.

Verse vis: meer dan alleen transport

Verse vis is ons specialisme binnen de fresh handling. Het afhandelen en versturen van uw verse vis verzorgen wij met bijzondere aandacht. We controleren iedere zending die we aannemen

In onze geconditioneerde koelcellen nabij Schiphol slaan we uw vis op, voordat we deze vervoeren naar de luchtvaartmaatschappij. Zo houden we uw verse vis lang vers.

  • Eigen koelcellen van +2 tot +4 graden Celcius
  • Producten verpakt met koelelementen of ijs
  • Aanlevering bij de vlucht zo kort mogelijk voor vertrek

We houden de gehele cold supply chain zoveel mogelijk gesloten. Ook uw andere versproducten behandelen we uiterst zorgvuldig. Hierdoor komt uw verse waar ook zo vers mogelijk aan op de bestemming.

Transparante tarieven

U wilt weten waar u aan toe bent en welke kosten u kunt verwachten. Wij hecht en grote waarde aan heldere communicatie, ook over tarieven. U krijgt daarom vooraf een totaalprijs, met specificatie van alle individuele onderdelen van het transport.

Voor al uw transportvraagstukken

Naast fresh handling voor luchtvracht verzorgen we ook ander transport. Dankzij ons brede netwerk in de transportsector kunnen wij elk transportvraagstuk voor u oplossen. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie.