zeevracht

Zeevracht: voor volumetransport over grote afstand

U heeft enorme volumes goederen te transporteren vanuit het buitenland. Om te concurreren is het van belang de transportkosten te beperken. Zeetransport is de meest betaalbare methode voor volumetransport. Scan Logistics verzorgt het volledige traject voor u. Vraag direct een offerte aan voor uw zeevracht.

Transport van fabrikant naar magazijn

Zelf alles regelen om uw goederen naar uw magazijn te krijgen? Dat is niet nodig. Wij verzorgen alle mogelijke vormen van transport:

Zo verzorgen wij het vervoer van uw goederen van fabrikant tot uw magazijn wanneer dat gewenst is. Het zeetransport is dan onderdeel van het volledige transport.

Continu up-to-date over uw zeevracht

Wat u ook te transporteren heeft, uw zeevracht verzorgen wij graag voor u. Denkt u hierbij aan:

  • Less than Container Loads (LCL)
  • Full Container Loads (FCL)
  • Flatrack containers

Hieronder vallen ook Reefer- (koel/vriescontainer) en gevarentransport. Track & trace is mogelijk, maar niet nodig. Wij houden u tijdens het traject continu op de hoogte van de status van uw transport.

Ruime ervaring op internationale wateren

Ons professionele team heeft ruim ervaring opgebouwd met internationale containervrachten. Op basis van uw aanvraag organiseren we zeetransporten over de hele wereld. Dit betreft niet alleen het vervoer. Ook belangrijke aanverwante zaken nemen we daarbij voor onze rekening:

  • Transportverzekeringen
  • Douane en inklaring
  • Vaarschema’s
  • Verpakking

Dit scheelt u veel tijd en hoofdbrekens, met onze kennis, ervaring en ons netwerk regelen wij het allemaal voor u.

Transparante tarieven en duidelijke informatie

U wilt weten waar u aan toe bent. Daarom geven wij u duidelijke informatie over reistijd, specifieke kosten en het verloop van het transport. U krijgt gedurende het transport live updates. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vraag een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.